Τραγούδια απο τον Ελ. Κινηματογράφο στην μουσική ταβέρνα Αμπέλι - Παρασκευή και Σάββατο 17-18 Μαΐου

Τραγούδια απο τον Ελ. Κινηματογράφο στην μουσική ταβέρνα Αμπέλι - Παρασκευή και Σάββατο 17-18 Μαΐου

Μάιος 16, 2013 - 17:16

Αγαπημένα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου θα ακούσουν όσοι βρεθούν στην μουσική ταβέρνα " Αμπέλι " την Παρασκευή και το Σάββατο 17 - 18 Μαΐου σε μια παράσταση που έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Λαγός σε μια παρέα μουσικών που μας διασκεδάζουν απο τον Σεπτέμβριο δημιουργώντας όμορφες βραδιές.

Τι να πούμε για αυτή την  καταπληκτική μουσική τετράδα του μαέστρου και μέτρ στο μπουζούκι Γιάννη Λαγού, με την Γωγώ Γαλάνη και τον Σταμάτη Δημητρακόπουλο στο τραγούδι και τον Βαγγέλη Τρίκουλη στην κιθάρα!

Απο την αρχή της σεζόν, δημιουργούν αξέχαστες μουσικές θεματικές βραδιές:  "Ύμνος στο Αμπέλι " με τραγούδια του κρασιού , " Τα τραγούδια της Αγάπης " του Αγίου Βαλεντίνου, Τραγούδια αφιερωμένα στην γιορτή της Γυναίκας, Αποκριάτικες γιορτές,  τραγούδια και αφιερώματα στο ρεμπέτικο τραγούδι , πάντα με σεβασμό στην μουσική και στην διασκέδασή σας.

Συνεχίζοντας με μεράκι και πάθος, η επιτυχημένη μουσική αυτή  παρέα παρουσιάζει την Παρασκευή και το Σάββατο (17 - 18 Μαΐου) ενα αφιέρωμα σε τραγούδια του  Ελληνικού Κινηματογράφου συνθέσεις Χατζηδάκι, Ζαμπέτα, Πλέσσια, Καπνίση, Καπλάνη, Κατσαρού και άλλων, σε μια άκρως νοσταλγική βραδιά.

Πληροφορίες για κρατήσεις ΕΔΩ