Θεατρικό παιχνίδι στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης

Θεατρικό παιχνίδι στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 11:46
0 σχόλια

Το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης θα λειτουργήσει και αυτή τη σχολική χρονιά. Οι Κυριακές γίνονται παιχνιδιάρικες, χαρούμενες και δημιουργικές!

Μέσω της σωματικής έκφρασης, της παντομίμας, των φωνητικών ασκήσεων, της δημιουργικής χρήσης καθημερινών, χρηστικών αντικειμένων, των ομαδικών παιχνιδιών, της ερμηνείας ρόλων, των δρώμενων που δημιουργούν και παρουσιάζουν στα πλαίσια της ομάδας ή σε θεατρικές αίθουσες της πόλης μας, καθώς και τα ταξίδια τους στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν μια παιδική θεατρική παράσταση, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύσσουν δεξιότητες, να αξιοποιούν τις δυνατότητες τους καθώς και τη φαντασία τους .Να δημιουργούν από κοινού, να μαθαίνουν να σέβονται και να εκτιμούν ο ένας τον άλλον ως ισότιμα μέλη της ομάδας, να συνεργάζονται και τελικά να καλλιεργούν και να σμιλεύουν την ψυχή τους !!!

Φέτος, εκτός από τα τμήματα που θα δημιουργηθούν και θα λειτουργούν δύο Κυριακές το μήνα ( δίνονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς οι ημερομηνίες όλου του έτους για καλύτερο οικογενειακό προγραμματισμό του ελεύθερου χρόνου), κατόπιν επιθυμίας κάποιων οικογενειών θα λειτουργήσει και ομάδα θεατρικού παιχνιδιού σε εβδομαδιαία βάση ( κάθε Τετάρτη απόγευμα).

Ο αριθμός των παιδιών σε κάθε ομάδα είναι συγκεκριμένος και στις εγγραφές τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Εάν ενδιαφέρεστε ή επιθυμείτε περισσότερες διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Εύη Μεντή ( Πρόεδρος Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης), 6947527618
Ελένη Κουσκουρέλου ( Παιδαγωγός, Εμψυχώτρια), 6976736523
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.