Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα ανακύκλωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα ανακύκλωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Ιανουάριος 20, 2020 - 19:34
0 σχόλια

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Κατσής είχε απευθύνει κάλεσμα για την ανακύκλωση των φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων.

Συγκεκριμένα είχε καλέσει όλους τους πολίτες που είχαν προμηθευτεί για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οποιουδήποτε μεγέθους αντί να το πετάξουν να το δώσουν στην υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.

Δράση η οποία και πραγματοποιήθηκε, με τους πολίτες του Δήμου να ανταποκρίνονται, όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κατσής Δημήτρης.

Ο αντιδήμαρχος δήλωσε σχετικά: 

"Με την ανακύκλωση  και αξιοποίηση αυτού του αγροδασικού προϊόντος , ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων και την υιοθέτηση περιβαλλοντικής συνείδησης . Καλέσαμε τους συμπολίτες μας   να ανταποκριθούν στην προσπάθεια, να ενισχύσουν την κυκλική οικονομία, αλλά και να συμβάλλουν έτσι ώστε να έχουμε λιγότερα απορρίμματα και κατά συνέπεια, να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα . Για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ . 

Η προσπάθεια συνεχίζεται!"

Από το Astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ξεκίνησε η ανακύκλωση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.