«Τα δικά μας Χριστούγεννα» στο Μαλλιαροπούλειο

«Τα δικά μας Χριστούγεννα» στο Μαλλιαροπούλειο

Δεκέμβριος 27, 2019 - 09:14
0 σχόλια

Παρουσίαση παράστασης με αναφορά στα κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από την Κρήτη μέχρι την Ορεστιάδα και από την Κέρκυρα μέχρι τη Χίο, ένας ηθοποιός, ένας τραγουδιστής και 5 μουσικοί παρουσιάζουν -μέσα από διαδραστικά με το κοινό στοιχεία- ήθη, έθιμα, φορεσιές και εμφανίσεις των υπέροχων ελληνικών και κυπριακών πόλεων και χωριών.

Κάλαντα βυζαντινά, νησιώτικα, μακεδονίτικα, ηπειρώτι- κα και κυπριακά, ηχούν κατά τη διάρκεια της παράστασης και -μέσα από ευφάνταστα κείμενα- διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Συμμετέχουν οι: Σπύρος Χαλκιάς (ηθοποιός - αφηγητής) Θάνος Ματζίλης (τραγουδιστής), Γιάννης Γκαβαρδίνας (κρουστά σαντούρι), Ρίτα Ζωβοΐλη (κανονάκι), Ρισέλ Μέτα (κιθάρες - νυκτά), Σταυρούλα Τρυφιάτη (καβάλι - κρουστά), Νίκος Χιώτογλου (πιάνο).

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου Ώρα: 19:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.