Συνάντηση Τζιούμη με φορείς και προέδρους στο Λεβίδι για το 2021 (pics,vid)

Συνάντηση Τζιούμη με φορείς και προέδρους στο Λεβίδι για το 2021 (pics,vid)

Ιανουάριος 22, 2020 - 08:35
1 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821, εκπονεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Τρίπολη 2021».

Σύσκεψη με όλους τους Προέδρους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου, στο πρώην Δημαρχείο Λεβιδίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.

Εκεί παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιουμής, οι αντιδήμαρχοι κα Καρουντζου, κ Λαγός, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ Χατζόπουλος, ο υπεύθυνος για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό «Τρίπολη 2021»  κ. Γιώργος Πραχαλιάς.

Σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των χωριών της Δημοτικής ενότητας Λεβιδίου αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Μετά από μια αναλυτική παρουσίαση του σχεδιασμού του επιχειρησιακού Σχέδιου «Τρίπολη 2021» από τον κ Τζιούμη και τον κ Πραχαλιά ακολούθησε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σχετικά με της προετοιμασίας για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821.

Δελτίο Τύπου

 

Video: 

Συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης με φορείς και προέδρους στο Λεβιδι για το 2021


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.