Στάση του προαστιακού ζητούν στον Ισθμό

Στάση του προαστιακού ζητούν στον Ισθμό

Νοέμβριος 06, 2019 - 08:36
1 σχόλια

Το ενδεχόμενο δημιουργίας στάσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Ισθμό αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που είχαν την Τρίτη, στην Τρίπολη, κάτοικοι της περιοχής με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στο υφιστάμενο δίκτυο, η πρώτη στάση μετά την Κόρινθο βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους αν και -όπως ενημέρωσαν οι κάτοικοι τον περιφερειάρχη- παλιότερα είχε εγκριθεί η δημιουργία στάσης στον Ισθμό.

Από την πλευρά του, ο Π. Νίκας απάντησε ότι θα γίνει διερεύνηση της κατάστασης και στο πλαίσιο του έργου πλήρους ανάπλασης της περιοχής του Ισθμού θα εξεταστεί τι θα μπορούσε να γίνει με την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος.

Στην ίδια συνάντηση, τέλος, οι κάτοικοι εξέθεσαν στον περιφερειάρχη ζητήματα και προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της διώρυγας, θέμα ωστόσο το οποίο θα εξεταστεί σε επόμενη συνάντηση.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

https://www.ergose.gr/dt_20180226_isthmos_loutraki_001/ Ανούσιες συσκέψεις για τις φωτογραφίες ο μπιζίμποντης Παναγιώτης Νίκας. Το έργο έχει δημοπρατηθεί και το συγκεκριμένο αίτημα συμπεριλαμβάνεται στο αντικείμενο του έργου , αφού η διασυνδεση της προς κανονικοποίηση και ηλεκτροκινούμενης μετρικής γραμμής ισθμός- Λουτράκι με τον προαστικό γίνεται στο Λουτράκι. Έργο που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Πελοποννήσου, αυτό που ο Πέτρος Τατούλης, το έριξε στα βράχια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.