Στα σκαριά η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου - ΔΕΘ Helexpo Α.Ε.

Στα σκαριά η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου - ΔΕΘ Helexpo Α.Ε.

Ιανουάριος 22, 2020 - 20:17
3 σχόλια

Εντονη κινητικότητα στα θέματα που αφορούν την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπήρξε σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση με στελέχη της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε. και συγκεκριμένα, τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή Helexpo Αλέξανδρο Τσαξιρλή και τον σύμβουλο Παρασκευά Παρασκευόπουλο.

Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης εξετάστηκαν ζητήματα συνεργασίας των δύο φορέων για την διοργάνωση εκθέσεων, στις οποίες συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε από φέτος να υπάρχει υποστήριξη από  εξειδικευμένο σε θέματα τουρισμού επιστημονικό σύμβουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε πρόταση για ένταξη της “Peloponnisos Expo” στην εκθεσιακή ατζέντα της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε., θέμα που που θα συζητηθεί αναλυτικότερα με τους τοπικούς φορείς και τους διοργανωτές της “Peloponnisos Expo”.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ

Σήμερα Τετάρτη, εξ άλλου, πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, τεχνική συνάντηση εργασίας στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση εξετάστηκε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας για το 2020, προκειμένου να διαμορφωθεί και να εισαχθεί ως θέμα σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία προγραμματίζεται την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται, πάντως, πως δεδομένου ότι το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας είναι διαδραστικό και δυναμικό, φορείς οι οποίοι δεν κατέστη δυνατό να παραστούν στη σημερινή συνάντηση εργασίας μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην πιο κάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: karampela@arcadia.gr.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Μέχρι ποιά μέρα θα δέχεστε προτάσεις ; 23 σήμερα ο μήνας . Μπράβο μέχρι τις 27 Ιανουαριου , ως τσακάλια που είστε, ......... θα προλάβετε να επεξεργαστείτε τις προτάσεις των ειδικών !

Για δύο μέρες θα δέχονται προτάσεις (23 και 24/1), αφού μεσολαβεί ΣαββΚυρ. Πότε θα προλάβουν να τις επεξεργαστούν ; Όλα βιαστικά και στο πόδι, κοινώς "αρπακόλλα", από άπειρους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.