Σακελλαρίου, Κωνσταντόπουλος, Γιαννούσης, Παύλος... V - 4 «πτήσεις» (vid)

Σακελλαρίου, Κωνσταντόπουλος, Γιαννούσης, Παύλος... V - 4 «πτήσεις» (vid)

Δεκέμβριος 27, 2019 - 14:19
0 σχόλια

Δεν είναι μόνο τα γκολ που θα υμάζουμε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου αλλά και μια πολύ καλή απόκρουση που αρχικά θα βγάλει από το στόμα του φιλάθλου την λέξη "αχ" και θα ακολουθήσει ένα χειροκρότημα στον τερματοφύλακα.

Στην Α' Αρκαδίας είμαστε τυχεροί διότι διαθέτουμε πολλούς και καλούς τερματοφύλακες που μας έχουν χαρίσει σπουδαίες αποκρούσεις και ασφαλώς υπέροχες ποδοσφαιρικές στιγμές που έχουν την δική τους αξία και την δική τους ξεχωριστή σημασία.

Εξαιρετικές αποκρούσεις είχαμε και το 2019 στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του νομού μας με τους κίπερ των ομάδων της Α' Αρκαδίας να αποτελούν σταθερούς πυλώνες των ομάδων τους.
Νίκος Σακελλαρίου, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Κώστας Γιαννούσης και Γιάννης Παύλος είναι 4 από τους πρωταγωνιστές του άρθρου μας που με τις επεμβάσεις του συνδίασαν την ουσία αλλά και το θέαμα δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα αντανακλαστικά τους.

Τον Μάρτιο του 2019 ο Νίκος Σακελλαρίου κατεβάζει ρολά στο παιχνίδι με την Τεγέα, τον Νοέμβριο του 2019 ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος λέει μεγαλοπρεπές "όχι" στον αγώνα με την Δημητσάνα, τον Οκτώβριο του 2019 ο Κώστας Γιαννούσης ντύνεται Μπάτμαν στον αγώνα του Λεωνιδίου με την Δόξα Μεγαλόπολης ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 ο Γιάννης Παύλος θυμίσει Φάντομ σε απογείωση.

Δείτε στα βίντεο με θεαματικές αποκρούσης από το ArcadiaPortal.gr και από το Leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Σακελλαρίου βλέπει Τεγέα και «πετάει»

ArcadiaPortal.gr Το φάντομ με τα σπασμένα φτερά ο Κωνσταντόπουλος

Κώστας Γιαννούσης σε ρόλο Superman του Λεωνιδίου

Air Force...Παύλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.