Οι στόχοι του νέου διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιου Τζανή (vid)

Οι στόχοι του νέου διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιου Τζανή (vid)

Ιανουάριος 24, 2020 - 14:05
1 σχόλια

Πέντε μέρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Τζανής Αναστάσιος, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, αναφέροντας τους στόχους της νέας διοίκησης, επισημαίνοντας την άριστη σχέση που έχει με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη και με τον περιφερειάρχη κ. Νίκα.

Αρχικά ο κ. Τζανής αναφέρθηκε εκτενώς στη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο για την πρόσληψη των διοικητών των Νοσοκομείων.

Με μία αξιοκρατική διαδικασία, σε ένα αδιάβλητο σύστημα έγινε η διαδικασία επιλογής, ανέφερε, αναλύοντας τα κριτήρια.

Προσβλέπουμε και φιλοδοξούμε σε μια δημοκρατική, ανθρωποκεντρική διοίκηση με διαφάνεια και αξιοκρατία

Από τη θέση του διοικητή, ο κ. Τζανής έχει θέσεις στόχους,που ξεκινούν με την αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών υγείας, τον εξορθολογισμό των οικονομικών, τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και την αναβάθμιση λογιστικών προγραμμάτων.

Να σταματήσουμε το αίσχος των αναμονών.

 

Ο κ. Τζανής μίλησε και για τη συνεργασία που ο ίδιος έχει με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, σημειώνοντας ότι έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του.

Μεταξύ άλλων, ο νέος διοικητής αναφέρθηκε στα ΤΕΠ, τα οποία θα αναδιοργανωθούν με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησαν των ασθενών.

Δεν επιτρέπεται ένας ασθενής να περιμένει ώρες εκεί. Δεν μπορεί να υπάρξει προγραμματισμός, γιατί όλα είναι έκτακτα. Θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση από τους συμπολίτες να έχουν υπομονή, παρά την έλλειψη στελεχών το ΤΕΠ αντέχει

Τέλος, μίλησε για τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίζονται και μπορούν να γίνουν μέσω ΕΣΠΑ. 

Στόχος, να έρθει στο Παναρκαδικό νέος ιατρικό τεχνολογικός εξοπλισμός, έργο το οποίο είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση με τη στήριξη της Περιφέρειας, η οποία θα τον χρηματοδοτήσει με 2 εκατ. ευρώ.

Τέλος, θα αγοραστούν δύο αξονικοί τομογράφοι, θα έρθει ένας αξονικός για το ογκολογικό από Σπάρτη και θα γίνει  καθ’ ύψος επέκταση του νοσοκομείου που έχει προγραμματιστεί, η οποία ξεκινά η μελέτη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι στόχοι του νέου διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιου Τζανή


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΦΤΟΥΣΟΥ .....! ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ , ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ . ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ Κ. ΤΖΑΝΗ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.