Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα για τον Αθλητικό Στοιχηματισμό

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα για τον Αθλητικό Στοιχηματισμό

Ιανουάριος 17, 2020 - 19:11
8 σχόλια

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος παρευρέθηκε στην 3η Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα που πραγματοποιείται στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) υπό την Αιγίδα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα: "Ο Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία".

Κεντρικός χορηγός της Διεθνούς Ημερίδας ήταν η Interwetten, παρουσία του CEO της εταιρίας, κ. Dominik Beier, ο οποίος ήταν ομιλητής και εικονίζεται με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, καθώς και του Country Manager της Interwetten, κ. Μάριου Λευκαρίτη. 

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Ελληνικού Φόρουμ για το Ψηφιακό Μέλλον, συνδιοργάνωσαν, με την υποστήριξη της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Δημοσιογράφων, την 3η Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα "Ο Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία".

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Πολιτεία σχετικά με την οργάνωση, τη ρύθμιση και την εποπτεία του αθλητικού στοιχηματισμού, αλλά ταυτόχρονα και τις προοπτικές που παρουσιάζει ως κλάδος με σημαντική οικονομική δραστηριότητα, που στηρίζει τον αθλητισμό και την ελληνική οικονομία.

Στην Ημερίδα, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και στελέχη εταιρειών και ρυθμιστικών αρχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέλυσαν τα νέα δεδομένα και ευκαιρίες που παρουσιάζονται μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιρειών. Θέματα όπως το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, η αθλητική χορηγία, η εκπαίδευση-πιστοποίηση των φορέων, η ρύθμιση της αγοράς, η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας των παικτών από την εξάρτηση τίθενται πλέον σε νέα βάση.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: Ο κλάδος του Online Gaming στην Ελλάδα - Οικονομικές δυνατότητες και Ευκαιρίες

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ: Τεχνολογικές εξελίξεις, Καινοτομία, Κανονιστικό πλαίσιο

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙII: Στοίχημα και επιστροφή στην κοινωνία : Χορηγίες, Διαφήμιση και Μέσα Επικοινωνίας

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: Παιγνιόποιηση και e-sports (Ηλεκτρονικός Αθλητισμός): Ματιά στο μέλλον

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Θέλει η Τατιάνα να κρυφτεί μα η Χαρά* δεν την αφήνει! *το κατάλληλο πρόσωπο που περίμενα να'άρθει... Χαρά Βέρρα

Ρε παιδιά έχει σχέση αυτή η ημερίδα με θέματα όπως για παράδειγμα το Κοριοπολις; Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει;

@07:55 Με το Κοριόπολις δεν είχε σχέση η ημερίδα, είχε σχέση όμως με το πώς μπορεί η μακακία να κάψει τον εγκέφαλο ενός ανθρώπου. Κακώς που δεν πήγες. Πολύ κακώς. Θα μάθαινες για ποιο λόγο γεννήθηκες και θα πεθάνεις μακάκας

@07.55 και @14.41 για ένα καράβι με σκόνη, που πέθαναν "τυχαία" όλοι οι μάρτυρες και μπήκε μόνο του στο λιμάνι του Πειραιά έχεις ακούσει κάτι;; Για πέτσινα πρωταθλήματα - κλεμμένα κύπελλα ξέρεις κάτι;;; Κοιτάξτε τα χάλια σας πρώτα και μετά μιλήστε για τις άλλες ομάδες.

10:29 για ομάδες που ανέβαιναν κάθε χρόνο και κατηγορία με λαμογιες έχεις ακούσει τίποτα;Ρε ουστ ουστ ουστ.

22:26 Για σένα δηλαδή αν κάποιος είναι εμισθος είναι κακό ή κάνει κακό ο Αστέρας που δίνει μισθούς σε αυτούς που εργάζονται εκεί και πρέπει να εξαφανισθεί ώστε να ικανοποιηθείς εσυ και κάποιοι άλλοι πικρόχολοι που δεν έχουν άλλο σκοπό στη ζωή τους τη κενή και δινουν λίγο ενδιαφέρον σε αυτή με το να σχολιάσουν το Μποροβηλο !

@12.31 ναι ρε έχω ακούσει. Ανέβαινε σχεδόν κάθε χρόνο κατηγορία, για διάβασε καλύτερα. Έφτιαχνε όμως ομάδα για παραπάνω κατηγορία από αυτή που έπαιζε γι αυτό ανέβαινε χαλαρά και με μεγάλες διαφορές. Για ρώτα ομάδες της τότε εποχής να σου πουν αν ανέβαινε ο Αστέρας άδικα... Αλλά γαύρος δεν είσαι;;; Εδώ πιστεύεις αυτά που σου λέει ο Θεοδωρίδης...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.