Ο Αστέρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (vid)

Ο Αστέρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (vid)

Ιανουάριος 10, 2020 - 17:28
0 σχόλια

Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με πολλές ευχές για τον νέο χρόνο και προσδοκίες για νέες επιτυχίες για την ομάδα.

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Καϋμενάκη, του προέδρου, κ. Γιώργου Μποροβήλου και των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ.κ. Δημήτρη Μποροβήλου και Δημήτρη Κενέ, η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020. 

Για τους ποδοσφαιριστές το φλουρί κέρδισαν οι Eneko Jauregi, Luis Valiente και Κωνσταντίνος Παναγιώτου, ενώ στην πίτα του προσωπικού τυχερή ήταν η Κατερίνα Γκικοπούλου. 

Ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, την οποία χαρακτήρισε οικογένεια, ενώ εξέφρασε την στήριξη όλων των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ στον Eneko Capilla, ο οποίος έχει τραυματιστεί. 

Από την πλευρά του, ευχές για το 2020 μοίρασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος. 

Ειδήσεις: 
Video: 

ASTERASFAMILY: Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2020


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.