Μελωδίες και ήχοι από την εποχή του Μπαρόκ στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο στην Τρίπολη (pics,vid)

Μελωδίες και ήχοι από την εποχή του Μπαρόκ στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 26, 2019 - 22:25
3 σχόλια

Μουσικές εξαίσιες και αγαπημένες απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου την εκδήλωση του δήμου Τρίπολης «Χριστούγεννα με μουσικές εξαίσιες» στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης.

Ο Θανάσης Μουρλάς διηύθυνε την ορχήστρα εγχόρδων, αποτελούμενη από κορυφαίους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων με εξάρχοντα τον κορυφαίο βιολιστή της ΚΟΑ Απόλλωνα Γραμματικόπουλο και σόλο βιολί τον Θανάση Μουρλά.

Η ορχήστρα ερμήνευσε δημοφιλή κοντσέρτα για δύο βιολιά και ορχήστρα του Antonio Vivaldi, του J. S. Bach καθως και αριστουργήματα των W. A. Mozart, D. Shostacovich, C. Gardel κ.ά.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Χριστούγεννα με μουσικές εξαίσιες»


3 Σχόλια

To σωστότερο θα ήταν "και από την εποχή Μπαρόκ". Ο Σοστάκοβιτς δεν ήταν συνθέτης εποχής Μπαρόκ.

Βράστε στο ζουμί σας Τριπολιτσιώτες εκεί μέσα σε τέσσερις τοίχους ενώ σε άλλες ψαγμενες πόλεις επικρατεί κοσμοπλημμύρα ... Τίποτε δεν προωθησατε προς τα έξω.

01:40 Κι εσύ λοιπόν γιατί μας τα ζαλίζεις μένοντας σ' αυτή την μίζερη πόλη και δεν πας στις άλλες...τις ψαγμένες;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.