Η Xορωδία Τρίπολης κλείνει το 2019 με τρεις εκδηλώσεις

Η Xορωδία Τρίπολης κλείνει το 2019 με τρεις εκδηλώσεις

Δεκέμβριος 27, 2019 - 19:26
0 σχόλια

Φέρεται σε γνώση του φιλότεχνου κοινού της πόλης, ότι η Χ. Τ. κλείνει την πλούσια, σε διοικητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, φετινή χρονιά, με τις παρακάτω τρεις, ακόμη, εκδηλώσεις:

1) Την Κυριακή (29/12/2019) και ώρα 7 το βράδυ, στα πλαίσια της βράβευσης των εισαχθέντων στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας, από το εν Τριπόλει «Ίδρυμα Σχίζα», το νεανικό γυναικείο τμήμα ‘LA VITA’, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου, θα εμφανιστεί  στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, όπου θα παρουσιάσει μικρό εορταστικό πρόγραμμα. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Αμαλία Γούλα.

2) Την Κυριακή (29/12/2019) και ώρα 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο παρουσιάζεται το ετήσιο καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο GALA της Χ.Τ. στο οποίο κατά σειρά, θα παρουσιαστούν τα τμήματα:

α) η Προ-Παιδική Χορωδία «ΣΚΑΘΑΡΙΑ», υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Πιάνου Ελένης Αλεξοπούλου

β) η Παιδική Χορωδία «ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ», υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Μουσικής Διονύση Καραφωτιά

γ) το Γυναικείο-Νεανικό τμήμα «LA VITA», υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου, και το

δ) Μικτό τμήμα υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Μουσικής, Αμαλίας Γούλα.

 

3) Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 12:15 το μεσημέρι, για 35η συνεχή χρονιά, η Χ.Τ. κόβει την Πίτα της στα εντευκτήριά της (Εθν. Αντίστασης 43- Παλαιό Δημαρχείο), όπου καλεί τα Μέλη της και τους Φίλους της, όπως παραστούν στην εκδήλωση!

 

Από το Δ.Σ. της

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.