Η Μάγδα Φύσσα η πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Η Μάγδα Φύσσα η πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Ιανουάριος 16, 2020 - 19:15
4 σχόλια

Η πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Κλείνουμε δεκαετία από την χρεοκοπία της χώρας που, πέραν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, έσπειρε τη διχόνοια και εκκόλαψε το αυγό του φιδιού.

Η δεκαετία τελειώνει, η κρίση όμως συνεχίζεται για τους πολλούς. Η διχόνοια, η μισαλλοδοξία κι ο αυταρχισμός εξακολουθούν να γιγαντώνονται.

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια ευκαιρία – μια ευκαιρία να σηματοδοτήσουμε την απόφασή μας να υπερνικήσουμε τη διχόνοια, τη μισαλλοδοξία, τον αυταρχισμό.

Αντί για συστημικό λειτουργό ή παροπλισμένο πολιτικό, που ήταν μέρος του προβλήματος, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητά μας εναντίον κάθε μορφής βίας και εκμετάλλευσης.

Το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα – την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει.

Το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη που απαιτείται για την προώθηση της υποψηφιότητας της Μάγδας Φύσσα. Αν όμως βουλευτές άλλων κομμάτων συνυπογράψουν την υπερκομματική μας πρόταση, ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού θα έχει σταλεί.

Ειδήσεις: 
Video: 

Η πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας


4 Σχόλια

?????????????? επειδή κάποιοι σκότωσαν τον γιο της, κάνει για πρόεδρος της Δημοκρατίας;;;; Ρε τι πίνετε.....

Ο Βαρουφάκης ετοιμάζει και επίσημη εκδήλωση για την ανακοίνωση της Μάγδας Φύσσα για την προεδρία της Δημοκρατίας, στην οποία εκδήλωση θα παρουσιάσει και το νέο του βιβλίο με τίτλο "Γιάνης Βαρουφάκης: Το χαμένο μου Ν"

Δεν είναι τυχαίο η κατάντια της πατρίδας. Υπάρχουν κατά καιρούς πολλά φιντάνια που μόλις ανοίξουν το στόμα τους ..............................................................................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.