Η καλύτερη άμυνα της Α' Αρκαδίας η Δημητσάνα

Η καλύτερη άμυνα της Α' Αρκαδίας η Δημητσάνα

Ιανουάριος 22, 2020 - 11:34
0 σχόλια

Η Δημητσάνα είναι μια ομάδα που έχει ξεκάθαρες επιθετικές αρετές με ποδοσφαιριστές που μπορούν με μια τους κίνηση να αλλάξουν τα δεδομένα σε έναν αγώνα ωστόσο η θεαματική της επίδοση έχει να κάνει με τις εφετινές της αμυντικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Η Γορτυνιακή ομάδα είναι η μοναδική σε όλο το πρωτάθλημα που έχει μονοψηφιο αριθμό παθητικού τερμάτων μετά από 13 αγωνιστικές και δείχνει να γνωρίζει καλά πως να κρατάει ανέπαφη την εστία της από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Πιο συγκρκιμένα η Δημητσάνα έχει δεχθεί μέχρι στιγμής σε 13 αγωνιστικές 9 τέρματα κάτι που πρκατικά σημαίνει πως αριθμητικά η ομάδα δέχεται σχεδόν μισό γκολ ανά αγωνιστική με το 0, 69 που μετράει ως παθητικό.

Ανατροπή είχαμε στην δεύτερη καλύτερη θέση καθώς ο Πανθυρεατικός με τα 4 τέρματα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Τυρού έφτασε τα 13 (ήταν μαζί με την Δημητσάνα οι καλύτερες άμυνες) με τον Ερμή Μελιγούς, το Λεωνιδίο αλλά και την Τεγέα να έχουν 12 τέρματα παθητικό σε 13 αγωνιστικές.

Κάπως έτσι πίσω από την Δημητσάνα που είναι η καλύτερη άμυνα της Α' Αρκαδίας είναι στην τριπλή ισοβαθμία έχοντας δεχθεί ίδιο αριθμό τερμάτων ο Ερμής Μελιγούς και το Λεωνίδιο που είναι στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η Τεγέα που είναι στην 7η.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.