Ευχές για συνεργασία προς όφελος του δήμου στην κοπή πίτας του ΔΣ Τρίπολης (pics,vid)

Ευχές για συνεργασία προς όφελος του δήμου στην κοπή πίτας του ΔΣ Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 09, 2020 - 20:47
0 σχόλια

Πρωτότυπη, ως προς το τελετουργικό, ήταν η κοπή πίτας του ΔΣ Τρίπολης την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, αφού δεν ευλόγησε την πίτα ιερέας, όπως ίσως πρώτη φορά συμβαίνει. Μάλιστα η πρόεδρος του ΔΣ παρότρυνε από τους παρευρισκομένους να τραγουδήσουν τα κάλαντα, αλλά δεν εισακούστηκαν.
Ωστόσο, οι ευχές ήταν πολύ θερμές, τόσο στους πολίτες όσο και προς τους εορτάζοντες δημοτικούς συμβούλους.

Η πρόεδρος του ΔΣ κυρία Γεωργία Παναγοπούλου έλαβε πρώτη τον λόγο, πριν από την κοπή της πίτας, και έδωσε τις ευχές της: «Θέλουμε ο καινούριος χρόνος να είναι καλύτερος από πέρυσι, να αφήσουμε πίσω τον εγωκεντρισμό μας, να δείξουμε αλληλεγγύη και κατανόηση. Χρειαζόμαστε σύμπνοια και ενότητα και να συμβάλλουμε θετικά στην πορεία του Δήμου μας. Είναι καιρός να δείξουμε τις αρχές και τις αξίες. Να κάνουμε και από τις θεσμικές μας θέσεις το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σε όλους και προσωπικά στον καθένα και στην καθεμιά, υγεία, χαρά και ευτυχία, οικογενειακή ευτυχία και ευημερία στον τόπο μα»ς.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και έδωσε τις ευχές του για το 2020: «Εύχομαι υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή και ευημερία στον Δήμο Τρίπολης. Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερη χρονιά για την πόλη μας και για τη χώρα μας».

Ως προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. δήμαρχος είπε ότι σχεδόν είναι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει ομαλά, αφού στόχος και σκοπός είναι να ευημερήσει η πόλη μας. Ακολούθως ευχήθηκε ξεχωριστά στους εορτάζοντες.

Ο κ.Γιάννης Σμυρνιώτης από την πλευρά του αναφέρθηκε στον νέο χρόνο που ξεκίνησε και εξέφρασε την ελπίδα ο χρόνος αυτός να είναι καλύτερος, τα προβλήματα να είναι λιγότερα και οι λύσεις να είναι περισσότερες. Ευχήθηκε καλή συνεργασία και είπε: «Ελπίζω αυτή τη συνεργασία να την έχουμε προς όφελος των δημοτών».

Ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου ευχήθηκε χρόνια πολλά, και μετέφερε τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές του κ. Δημήτρη Παυλή ο οποίος, όπως είπε, παρακολουθούσε τη συνεδρίαση ζωντανά. Η κυρία Παναγοπούλου αντευχήθηκε στον κ. Παυλή καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει στο ΔΣ.

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και είπε ότι θα ήθελε οι παρατάξεις να συμβιώνουν όχι μόνο θεσμικά λόγω του «Κλεισθένη», αλλά και παραγωγικά για τον Δήμο.

Ο κ. Κώστας Κατσαφάνας εκτός από ευχές, είπε ότι αυτή η χρονιά πρέπει να μας βρει δραστήριους και παραγωγικούς, καθώς έρχονται δύσκολοι καιροί και υπάρχουν προκλήσεις στις οποίες πρέπει να απαντήσουμε.

Ο κ. Γούργαρης ευχήθηκε καλή και δημιουργική και αγωνιστική χρονιά, και παρατήρησε ότι είναι πολλά αυτά που δικαιούμαστε και πρέπει να τα κατακτήσουμε.

Ο κ. Βόσνος απουσίαζε.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και όλοι ευχήθηκαν το καλύτερο για το Σώμα αλλά και για κάθε δημότη ξεχωριστά.

Το φλουρί βρέθηκε και ο τυχερός είναι ο πολίτης Νίκος Σιακωτός, ο οποίος κέρδισε ένα τάμπλετ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ευχές για συνεργασία προς όφελος του δήμου στην κοπή πίτας του ΔΣ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.