Ενημέρωση από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Α.Ε. για την λειτουργία της εγκατάστασης

Ενημέρωση από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Α.Ε. για την λειτουργία της εγκατάστασης

Δεκέμβριος 22, 2019 - 20:36
0 σχόλια

Χθες το βράδυ, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, αιφνιδιαστικά, η Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε. ότι, λόγω της επάρκειας ηλεκτρικής  ισχύος στο διασυνδεδεμένο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας, οι λιγνιτικές Μονάδες 3 & 4 επρόκειτο να παύσουν τη λειτουργίας τους, από στις 24:00 του Σαββάτου και για χρονικό διάστημα που δε διευκρινίστηκε επακριβώς. Για τον ίδιο λόγο επρόκειτο να παύσει η λειτουργία και λιγνιτικών μονάδων της Δυτικής Μακεδονίας.

Αμέσως μετά από τη συγκεκριμένη ενημέρωση, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και ο Πρόεδρος της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε., με συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε επαφή τόσο με τη Διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης όσο και τη Δ.Ε.Η. Α.Ε., προκειμένου να αποφευχθεί άμεσα το πρόβλημα στην τροφοδοσία του συστήματος Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης, που τροφοδοτείται από τη Μονάδα 3 Μεγαλόπολης.

Αποτέλεσμα των ενεργειών ήταν η δέσμευση της διοίκησης της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε., αφ’ ενός για χρονική μετάθεση της παύσης λειτουργίας της Μονάδας 3 στις 6 π.μ. της Κυριακής, και αφ’ ετέρου η άμεση δωρεάν προμήθεια πετρελαίου από τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε., ικανής ποσότητας για τη λειτουργία του συστήματος Τηλεθέρμανσης, κατά τις ώρες από 06:00 – 10:00 το πρωί και 18:00 – 24:00 το βράδυ, για όσο διάστημα παραμείνει εκτός λειτουργίας η Μονάδα 3 Μεγαλόπολης.

Κατόπιν των παραπάνω, ενημερώνονται οι καταναλωτές του συστήματος Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία των ιδιοκτησιών τους με θερμική ενέργεια, τόσο σε αυτή την περίπτωση, όσο και μελλοντικά.

                                              ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

                                                     ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.