Βραδιά τανγκό την Παρασκευή στο Μεγάλο Καφενείο

Βραδιά τανγκό την Παρασκευή στο Μεγάλο Καφενείο

Μάιος 29, 2013 - 23:46

"Αν ένα ξύλινο πάτωμα είναι κάτι παραπάνω από ένα βήμα, αν η μουσική είναι κάτι περισσότερο από έναν παλμό, αν μια αγκαλιά είναι κάτι δυνατότερο από δύο χέρια, τότε το τάνγκο είναι κάτι ισχυρότερο από έναν χορό. "

Α.Τ.

Μια νέα ομάδα δημιουργείται στην Τρίπολη, ανθρώπων που αγαπούν το τάνγκο και το χορό ως δημιουργική έκφραση. Ελάτε να γνωριστούμε μέσα από την μουσική και την κίνηση, ενάντια στις γκρίζες μέρες και την απαισιοδοξία.

Είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε τον χορό, ακόμα κι αν δεν είμαστε χορευτές, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σε κάποια σχολή, απλά γιατί αγαπάμε το τάνγκο και το θέλουμε στην πόλη μας.
Σ' αυτή την πορεία του χρόνου το "Μεγάλο Καφενείο" φιλοξένησε τις απολαύσεις, τις σκέψεις, τις συζητήσεις των ανθρώπων, για αυτό στις 31 Μαίου και 22:00 μ.μ. σας περιμένουμε στο Μεγάλο Καφενείο, έναν χώρο κλασσικό, αντάξιο του τάνγκο και της ατμόσφαιράς του για να πορευτούμε μέσα στο χρόνο γιορτάζοντας τον άνθρωπο και τον χορό, την αυθεντικότητα, τον ερωτισμό και την αξιοπρέπεια. Ελάτε να συνομιλήσουμε!.

ΟΜΑΔΑ TANGO ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ