Άρχισε η δημιουργία ερευνητικού κέντρου στον Δήμο Τρίπολης

Άρχισε η δημιουργία ερευνητικού κέντρου στον Δήμο Τρίπολης

Ιανουάριος 24, 2020 - 16:27
2 σχόλια

Συνάντηση στην Τρίπολη στα γραφεία της ΟΕΒΕΑ,με τον Πρύτανη και τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΑ και τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους του ερευνητικού κέντρου Αθηνά.

Μία συνάντηση που σηματοδοτεί την έναρξη της παρουσίας και λειτουργίας του ερευνητικού κέντρου Αθηνά στην Τρίπολη.
Το ερευνητικό κέντρο, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας μας, με διεθνή παρουσία, θα συμβάλει, σε συνεργασία βέβαια με το Πανεπιστήμιο μας , στην πρόοδο της έρευνας και της καινοτομίας στην περιοχή μας στον τομέα του πολιτισμού και της διαχείρισης της ιστορικής μνήμης και στον τομέα της αγροδιατροφής και της τεχνολογικής αναβάθμισης της αγροτικής παραγωγής.
Καλοσωριζουμε το ερευνητικό κέντρο στο Δήμο μας και ευελπιστούμε σε αγαστή συνεργασία.
Κώστας Τζιούμης


2 Σχόλια

Εσύ δεν είσαι ικανός να κρατήσεις έναν αγώνα Βόλεϊ στην Τρίπολη, θες και ερευνητικό κέντρο στην Τρίπολη!!! Ούστ ρε από εκεί...

Γιατί δεν αρχίζει η "δημιουργία πεζοδρομίων" στην Τρίπολη ή η αλλαγή καμιάς λάμπας φωτισμού στους δρόμους αν μας περισσεύουν χρήματα για μπούρδες..........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.