Ανακοίνωση για την διαιτησία και εξαίρεση του Αναστόπουλου από τους αγώνες του ζητά ο Πελασγός

Ανακοίνωση για την διαιτησία και εξαίρεση του Αναστόπουλου από τους αγώνες του ζητά ο Πελασγός

Ιανουάριος 21, 2020 - 18:48
0 σχόλια

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους και την εξαίρεση του διαιτητή Αναστόπουλου από τους αγώνες του ζητά ο Πέλασγός αναφορικά με τον πρόσφατο αγώνα της ομάδας της Μεγαλόπολης με την Μονεμβασιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πελασγού

Μετά από πολυάριθμους αγώνες σε όλα τα επίπεδα βρισκόμαστε μπροστά στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσουμε για πρώτη φορά την πίκρα μας.

Η διαιτησία ενός αγώνα μπάσκετ είναι δύσκολη και τα λάθη είναι κατανοητά και εν μέρει αποδεκτά.

Τα συνεχόμενα  μονομερή λάθη συνιστούν σαφώς  αδικία και η επαναλαμβανόμενη  αδικία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό  είναι στα όρια της ανικανότητας ή της συνειδητής σκοπιμότητας.

Πολύ δε  μάλλον όταν οι μισοί πληρώνουν και μάλιστα ακριβά αυτόν  τον ερασιτεχνισμό ενώ οι έξυπνοι  τον καρπώνονται. Στα παιχνίδια με ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. , ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ, ΔΙΩΝΑ  απολαύσαμε την ευρηματική διαιτησία του Κου Αναστόπουλου χωρίς να βγάλουμε άχνα.

 Όσοι όμως είχαμε την τύχη να βρεθούμε στο κλειστό στάδιο της Μεγαλόπολης για τον αγώνα ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΚΑΣΤΡΟ ζήσαμε στιγμές επιεικώς απαράδεκτες για το επίπεδο του συγκεκριμένου διαιτητή. Η εμπάθεια που δείχνει απέναντι στην ομάδα μας  σε όσα παιχνίδια και σε όποιο επίπεδο  μας σφυρίζει είναι μάλλον στα όρια μιας ανεξέλεγκτης επιθυμίας να μας διαλύσει. Οι τριάντα έξι (36) βολές που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με τις οκτώ (8) δικές μας δεν μαρτυρούν τίποτα μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα.

Όσοι νιώθουν υπεύθυνοι για τα δρώμενα στο χώρο του μπάσκετ ας δράσουν . Η παρουσία του σε οποιαδήποτε αγωνιστική  δραστηριότητα της ομάδας είναι ανεπιθύμητη και ως εκ τούτου κάθε ορισμός του στο μέλλον θα θεωρείται από όλους μας σκόπιμος.

Εκ του Δ.Σ.

“ΠΕΛΑΣΓΟΣ” ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.